Κίνα Τυπωμένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Williams Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18219176502

WhatsApp : +8618219176502

Free call
Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.

IPACK, άκρες υπηρεσιών ποτέ

  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Ipack Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: 9,000,000-15,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή
Η Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Ipack (Shenzhen) είναι ένα επαγγελματικό συσκευάζοντας εργοστάσιο προϊόντων με εγκαταστάσεις ² 12000m και 200 προσωπικό, που βρίσκονται στην παράκτια πόλη και το κεφάλαιο τεχνολογίας Κίνα-Shenzhen.
Με τους προηγμένους πλήρης-καθορισμένους εξοπλισμούς παραγωγής και την επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης, η επιχείρηση έχει SGS τη έκθεση ελεγκτή, έκθεση NBCU, ISO9001, ISO 14001, FSC, λογιστικός έλεγχος Sedex/SMETA, κύρια πιστοποιητικά της G7.
Στοχεύουμε να παρέχουμε τη μιας στάσης εξυπηρέτηση πελατών μας συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου συσκευασίας, την ανάπτυξη, την παραγωγή, και τη ναυτιλία.
Καταλαβαίνουμε βαθειά ότι η ποιότητα είναι η ζωή μας, που μας εμπνέουν συνεχώς για να επενδύσουν στη γραμμή παραγωγής μας, αυτή τη στιγμή εμείς έχει την πιό προηγμένη ταχύτητα του CD μηχανή-Χαϋδελβέργη 6+1 εκτύπωσης κύρια, τη μηχανή πιάτων εκτύπωσης CRON ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών), το αυτόματο κιβώτιο που διπλώνουν τη μηχανή, την αυτόματη μηχανή ποιοτικής επιθεώρησης, την καυτή μηχανή σφράγισης, τη UV μηχανή, κ.λπ. Συν, είμαστε εξοπλισμένοι με την πιό προηγμένη βαθμολόγηση χρώματος της Γερμανίας CRON αυτόματη
το σύστημα, που μπορεί να εξασφαλίσει κάθε προϊόν παραμένει κορεσμός υψηλού χρώματος και ακρίβεια χρώματος. Με όλους εκείνους τους προηγμένους εξοπλισμούς και επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης, είμαστε ικανοί για να παραδώσουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας.
Ιστορία

2019:

Σεπτέμβριος: Με την ανάπτυξη της ομάδας και της επιχείρησης, κίνηση IPACK σε ένα εργοστάσιο 12,000㎡ στην περιοχή Guangmin, Shenzhen. Η ικανότητα παραγωγής αυξήθηκε από 2 φορές.

2015:

Ιανουάριος: Η εισαγωγή δύο μεγάλες πλήρης-αυτόματες μηχανές εκτύπωσης από τη Γερμανία, σιγουρεύεται τα προϊόντα μας μέσα υψηλά - ποιότητα.

Μάρτιος: Τελειώστε τη δόση των νέων μηχανών εκτύπωσης. Οι νέες μηχανές αρχίζουν.

Ιούλιος: Ενώστε στην εκτύπωση και τη συσκευασία της διάσκεψης σε Shenzhen.

2014:

Ιούλιος: IPACK πήρε ISO9001: πιστοποιητικό του 2008. IPACK είναι δεσμευμένο στο πιό υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών και στη μακροπρόθεσμη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας ποιοτικής διαχείρισής του.

2013:

Αρχίσαμε να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας στο σχετικό τομέα όπως τη συσκευασία. Εισαγάγαμε πολλές μηχανές μετα-διαδικασίας για να μας βοηθήσουμε να κάνουμε την όμορφη συσκευασία για τους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε έναν εύκολο τρόπο για τους πελάτες να κάνουν την προσαρμοσμένη συσκευασία για τα προϊόντα τους.

2010:

IPACK καθιερώθηκε. Στην αρχή της σταδιοδρομίας, εστιάσαμε στη σφαίρα εκτύπωσης συμπεριλαμβανομένης της συγκολλητικής εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετικεττών, ονομάζουμε την εκτύπωση και την εκτύπωση περιοδικών. Εκείνη τη στιγμή, η ζήτηση για τα προϊόντα εκτύπωσης είναι τεράστια και πήραμε τη μεγάλη επιτυχία εκείνη τη στιγμή.

Υπηρεσία

Χάρι στην πλούσια εμπειρία, την επαγγελματικά ομάδα και τα μέρη των προηγμένων μηχανών, IPACK είναι ικανό για να κάνει το ευρύ φάσμα των εργασιών. Για να παρέχει την υπηρεσία ασφαλίστρου στον πελάτη μας, IPACK πρόκειται περισσότερο από παρακαλεσμένο για να σας υποστηρίξει με τις καλύτερες προσπάθειές μας.


Σειρά υπηρεσιών:
Προσφέρουμε «όλοι σε ένα» σχέδιο δομών μορφής υπηρεσιών, δείγμα που κάνουν, που τυπώνουν, που κατασκευάζουν και που στέλνουν.


Ευρεία σειρά προϊόντων:
Δίπλωμα του χαρτοκιβωτίου, άκαμπτο κιβώτιο, ζαρωμένο κιβώτιο, παλέτα σκιάς ματιών, κιβώτιο PET/PVC, τσάντα αγορών, ετικέτα, επίδειξη χαρτονιού, PDQ, κάρτες παιχνιδιού, αφίσα, βιβλίο, βιβλίο γρίφων, κιβώτιο κρασιού, κιβώτιο τσιγάρων, σακούλα κλειδαριών φερμουάρ, φακοειδής, συσκευασία φουσκαλών, κιβώτιο σωλήνων.


Προστιθεμένης αξίας υπηρεσία:
- Υπηρεσία συσκευασίας προϊόντων. Εάν η ανάγκη προϊόντων σας να συσκευαστείτε πρίν στέλνουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να συσκευάσουμε τα προϊόντα σας.
- Διεθνείς αέρας/ωκεανός που διαβιβάζει την υπηρεσία. Για να κερδίσουμε τον πολύτιμο χρόνο σας, μπορούμε να κανονίσουμε τη ναυτιλία για σας.
- Εάν ο προμηθευτής προϊόντων σας είναι στην Κίνα, μπορούμε να στείλουμε στον προμηθευτή προϊόντων σας άμεσα.

 

Η ομάδα μας

Κίνα Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  • Μετρό του Kevin

  • Clegg Μ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας